Vitonen veks! -ryhmä

RYHMÄ TÄYNNÄ! Mikäli olet kiinnostunut ryhmästä, jätä yhteystietosi seuraavaa ryhmää varten sähköpostilla tai puh. 040 627 7244.

Vitonen veks! -ryhmä kokoontuu 7.1.–8.4.2021

Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan ja hyvinvointiin. Tavoitteena on saada jokaiselle osallistujalle iloa liikkumiseen ja itsestä huolehtimiseen. Haetaan yhdessä omaan arkeen ruokailu- ja liikuntarutiinit ja pyritään säilyttämään ne.

Ryhmätapaamisia 10

Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 7.1. klo 18 Urheillen -toimipisteellä Nokialla. Ryhmätapaamisia on yhteensä 10 ja aina punnitaan kilot. Sentit mitataan silloin tällöin. Joka kerta tehdään myös noin puolen tunnin lihaskuntoharjoitus, säästä riippuen joko sisällä tai ulkona.

Ensimmäisellä kerralla sovitaan mahdollisimman monelle sopiva aloitusaika ja keskustellaan treenitoiveista. Tehdään yhdessä Vitonen veks! -ryhmästä paikka, johon on kiva tulla, ja jossa on mielekästä tekemistä.

Kuvassa on omena, mittanauha ja punaiset painot.

Ryhmässä keskustellaan mieltä askarruttavista asioista ja arjen haasteista. Ryhmätapaamisista saat myös tsemppiä ja voimia jatkaa, jos omassa arjessa on tullut eteen haasteita. Kaikki ryhmässä käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia, eikä niistä puhuta ryhmän ulkopuolisille.

Osallistumismaksusta palautetaan puolet, kun saavutat tavoitteen

Vitonen veks! -ryhmän osallistumismaksu on 120 €, josta palautetaan takaisin 60 €, kun viimeisessä punnituksessa vaaka näyttää -5 kg. Osallistuminen ryhmään on siis sama kuin laittaisi rahaa pankkiin 🙂

Älä enää mieti osallistumista, vaan ilmoittaudu:
sähköpostilla tai soita puh. 040 627 7244

Vihermehu, kiiwi ja appelsiini.