Palvelut

Tarjoan klassista hierontaa ja urheiluhierontaa.
Lisäksi palveluihini kuuluvat monenlaiset valmennus- ja palautumispalvelut:
kompressiohoidot, wattipyörä -testit, personal training- ja valmennuspalvelut

KLASSINEN HIERONTA
• poistaa lihaskireydet, rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä.

Klassisessa hieronnassa käytetään erilaisia otteita. Jokaisella hierojalla on oma kädenjälkensä, jota hän soveltaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoitoihin sisältyy alkuhaastattelu ja tutkimus, jolla kartoitetaan asiakkaan tarpeet. Alkuhaastattelu pitää sisällään myös lihashuollon, liikunnan ja ravitsemuksen neuvontaa ja ohjausta. Koulutetun hierojan ohjaus antaa eväät fyysiseen ja psyykkiseen hyvään oloon.

URHEILUHIERONTA
• klassisesta hieronnasta kehitetty soveltuvaksi erityisesti urheilijoiden tarpeisiin.

Urheiluhieronta on yksi merkittävä osa lihashuoltoa venyttelyn, ravinnon ja levon lisäksi. Hieronnan tavoitteet myötäilevät urheilijan kullekin harjoitus- tai kilpailukaudelle asettamia tavoitetta.

Hieronta auttaa rentoutumaan ja keskittymään tulevaan harjoitukseen tai kilpailuun ja parantaa suorituskykyä. Urheiluhieronta pitää sisällään kaikki ne toimenpiteet, joiden avulla edistetään rasituksesta palautumista ja vammojen ennaltaehkäisyä sekä jälkihoitoa. Näin turvataan lihasten häiriötön kehittyminen eri harjoituskausilla.

KOMPRESSIOHOIDOT

Aerify-kompressiolahkeet käyttävät ilmaa ja sitä kutsutaan myös pneumaattiseksi kompressioksi, joka saa aikaan dynaamisen ja tehokkaan hieronnan jaloille. Paineistamalla peräkkäin lahkeiden eri kammioita, se lisää jalkojen imusolu- ja verenkiertoa, vähentää turvotusta ja auttaa poistamaan nopeammin aineenvaihdunnan jätteet, kuten maitohapon, aktiivisesta elämäntyylistä ja urheilusta. Ravinteiden ja happea sisältävän veren parantunut virtaus on juuri sitä, mitä lihakset tarvitsevat voidakseen rakentua uudelleen. Itse prosessi tuntuu hyvältä ja miellyttävältä kuin hyvä jalkahieronta.

Valittavana on neljä erilaista ohjelmaa:
• rentoutuminen työpäivän jälkeen
• tehokas maitohapon poisto treenin jälkeen
• aaltomainen voimakas hieronta
• aaltomainen nopea, intensiivinen hieronta

Käytön esteenä kompressiohoitoon:

• kaikki sydän- ja verisuonisairaudet, rytmihäiriö, korkea verenpaine, akuutti kehkopöhö tai infektio, osteoporoosi, keuhkoembolian jälkitila, akuutti tai syvä laskimotukos, luunmurtuma ja avoimet haavat.

Huomio! Varmista lääkäriltäsi, voitko käyttää kompressiohoitoa, mikäli olet epävarma asiasta.

WATTBIKE -TESTIT
• sis. joko UCI- tai FTP-testin + kirjallisen palautteen

PERSONAL TRAINING- JA VALMENNUSPALVELUT

Valmennan sekä nuoria että aikuisia kuntoilijoita ja tavoitteellisesti harjoittelevia. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi. Teen yksilölliset ohjelmat jokaiselle valmennettavalle.